Ayılar arı kovanlarını parçaladı

Son Güncelleme:

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde bir vatandaşın bahçesine giren ayı, arı kovanlarını parçalayarak zarar verdi. Ayıların saldırısının ardından kovanda bulunan arılar da çevreye dağıldı. Olayın ikinci kez yaşandığını belirten vatandaş, daha önce de ayıların arılarını yediğini söyledi.

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde çitleri parçalayarak bir vatandaşın bahçesine giren ayı, arı kovanlarını parçaladı.


Kastamonu'nun Taşköprü ilçesi Yukarışehirören köyünde yaşayan Zülfikar Göksu isimli vatandaşın bahçesine giren ayı, 6 tane arı kovanını parçaladı. Ayıların saldırısının ardından kovanda bulunan ayılar ise çevreye dağıldı.


İkinci kez kovanlarına ayıların saldırdığını belirten Zülfikar Göksu, "Ayılar saat 10.00 gibi bahçeye, arılarıma bakmaya gittim. Ayıların kovanlarıma saldırdığını gördüm. Bundan 4-5 sene önce de 4 kovandaki arılarımı yemişti" dedi. - KASTAMONU

Kaynak: İHA