Bahçeli'nin Tunceli Ziyaretinde Kadınlar Başı Çekti

Son Güncelleme:

MHP lideri Bahçeli, ziyaret için gittiği Tunceli'de valilik önünde açıklama yaparken sağ ve sol yanında kadın milletvekilleri tercih etmesi dikkat çekti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ziyaret ettiği Tunceli'de valilik binası önünde konuştu. Bahçeli "Başbakan öylesine çıldırmıştı ki 'Buyurun gidin bu söylediklerinizi Tunceli'de de söyleyin cesaretiniz varsa' diyerek dengesini tümüyle kaybetmişti. İşte Tunceli'deyim. Türk milletinin güzide evlatları ile bir aradayım" dedi.

BAHÇELİ'NİN MELEKLERİ

Konuşması etrafında toplanan kalabalık tarafından "Devletin başına Devlet geçecek" sloganlarıyla kesilen MHP Lideri kalabalığı "Sakin olun" sözleriyle susturdu. Bahçeli'nin açıklamaları sırasında dikkat çeken bir detay daha vardı. Daha önceki ziyaretlerinde kadın partilileri pek tercih etmeyen Bahçeli'nin Tunceli ziyaretinde yanında kadın milletvekilleri ön plana çıkarması dikkat çekti.

2 İSİM ÖN PLANA ÇIKTI

Gergin geçen ziyarette Ankara Milletvekili Zuhal Topçu ve Eskişehir Milletvekili Ruhsar Demirel, Bahçeli'yi bir an olsun yalnız bırakmadılar.

Ruhsar Demirel, TBMM'de başörtülü kadın vekillerin çalışmalara başlaması üzerine yaptığı konuşmada, "Kadınların hayatları mikroskop altına kondu, inceleniyor. Bugün TBMM'de 4 kadın üzerinden mobbing yapılıyor" sözleriyle kamuoyunda gündeme gelmişti.

## 6729681##

Kaynak: Haberler.Com