Bakan Çubukçu'nun Diyarbakır Ziyareti

Son Güncelleme:

Diyarbakır'da Bulunan Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Nimet Çubukçu, Çocuk Yuvası ve Görme Engelliler Okulunu Ziyaret Etti.

Diyarbakır'da bulunan Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Nimet Çubukçu, çocuk yuvası ve görme engelliler okulunu ziyaret etti.


Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Nimet Çubukçu, şehirde ilk olarak Diyarbakır Valiliği'ni ziyaret etti. Vali Hüseyin Avni mutlu ile bir süre görüşen Bakan Çubukçu, daha sonra Ali İhsan Arslan Görme Engelliler İlköğretim Okulu'na geçip, burada öğrencilerle bir süre sohbet etti. Çocuklara yakın ilgi gösteren Bakan Çubukçu, çıkışta çocuklarla fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. Daha sonra AK Parti il binasına geçen Bakan Çubukçu, partililerle biraraya geldi. Parti ziyaretinden sonra Diyarbakır Kız ve çocuk Yetiştirme Yurdu'nu ziyaret eden Bakan Çubukçu, yurtta kalan küçük çocukları kucağına alıp öptü. Yurttaki kütüphane ve uygulama mutfağının da açılışını yapan Bakan Çubukçu, yurtta kalan çocukların yaptığı kurabiye ve pastadan tattı. Bakan Çubukçu, daha sonra Yenişehir Çocuk Yuvası'nı ziyaret etti. Yetkililerden yuva hakkında bilgi alan Çubukçu, çocuklarla da yakından ilgilendi.


(ME-ZG-OK-Y)

Kaynak: İHA