Bakan Yıldız Kahramanmaraş'ta Annelerle Buluştu
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Anneler Günü etkinliğine katıldı.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Anneler Günü etkinliğine katıldı.
Çamlık'ta yapılan etkinlikte annelerle sohbet ederek gül dağıtan Bakan Yıldız, anneliğin güçlüklerine dikkat çekerek, şunları söyledi:
"Çalışkan idealist bir neslin yetişmesindeki en büyük katkıyı tabi ki anneler yapar. Bizler burada bize emanet olan yetimlerimizin, çocuklarımızın her zaman yanındayız. Devlet olarak, hükümet olarak ve o şehrin hakim insanlarıyla birlikte evlatlarını kaybetmiş annelerimizin, şehit annelerimizin, Soma'da, Ermenek'te, Zonguldak'taki maden kazalarında evlatlarını kaybeden annelerimizin de Anneler Günü'nü tebrik ediyor kutluyorum. Her saman söylüyorum; biz onların yanındayız ve yanında olmaya da devam edeceğiz."
Bakan Yıldız, etkinliğin ardından Afşin İlçesi'ne geçti. - Kahramanmaraş