Bakkal Geldi, Gekas Şehri Terk mi Etti?

Son Güncelleme:

Geçtiğimiz yıllarda Mesut Bakkal ile aralarında kötü bir tartışma geçen Gekas, Konyaspor'un teknik adamla anlaşmasının ardından şehri terk ettiği iddia edildi.

Torku Konyaspor, Kardemir Karabükspor yenilgisi sonrası teknik direktör Uğur Tütüneker ile yollarını ayırıp yerine Mesut Bakkal ile anlaştığını açıkladı. Bu açıklamanın ardından tecrübeli teknik adamla daha önce aralarında kötü bir tartışma yaşayan golcü oyuncu Theofanis Gekas'ın şehri terkettiği iddia edildi.


Mesut Bakkal'ın Kardemir Karabükspor'u çalıştırdığı dönemde, Akhisar Belediyespor'da top koşturan Gekas hakkında, "Ukalanın teki, ben öyle birini tanımıyorum. Gekas gibi adamlara bu ülkede forma bile verilmemeli." ifadelerini kullanmıştı.


Milliyet'in haberine göre, iddiaları yalanlayan Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Güven Öten, "Yeni hocamız Mesut Bakkal ile Gekas arasında bir problem bulunmamaktadır. Konya'da gayet mutlu ve hakkında çıkan haberler tamamen asılsızdır. Kendisi Mesut hocamızla bir araya geldi. Bir problem söz konusu değil." şeklinde konuştu.

Kaynak: Goal.Com