Balıkesir'e Yılın İlk Karı Düştü

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayın
Son Güncelleme:

- Balıkesir'e yılın ilk karı düştü Dursunbey, Kepsut, Sındırgı ve Bigadiç ilçelerinin yüksek kesimleri sabah saatlerinde beyaza büründüBALIKESİR - Balıkesir'in Dursunbey, Kepsut, Sındırgı ve Bigadiç ilçelerinin yüksek kesimlerine yılın ilk karı düştü.

- Balıkesir'e yılın ilk karı düştü

Dursunbey, Kepsut, Sındırgı ve Bigadiç ilçelerinin yüksek kesimleri sabah saatlerinde beyaza büründü


BALIKESİR - Balıkesir'in Dursunbey, Kepsut, Sındırgı ve Bigadiç ilçelerinin yüksek kesimlerine yılın ilk karı düştü.

Balıkesir'in Dursunbey, Sındırgı, Kepsut ve Bigadiç ilçelerinin yüksek kesimlerinde bulunan kırsal mahalleler sabaha karşı yağan kar sonucunda güne beyaz örtü ile uyandı. Kepsut'un Kızıloluk, Katrancı, Çalkandil, Kepekler, Yaylabaşı kırsal mahalleleri, Dursunbey'in Hamzacık, Alaçam mevkileri, Bigadiç'in Meyvalı ve Sındırgı'nın Yüreğil kırsal mahallesi beyaza büründü.

Karın yağdığı yüksek rakımlı mahallelerde ulaşımda herhangi bir sorun olmazken, vatandaşlar Ekim ayında yağan kar dolayısı ile kışın sert geçeceğini beklediklerini söyledi.

Kaynak: İHA