Bangladeş'teki Depo Yangınında 43 Kişi Öldü, Yüzlerce Kişi Yaralandı

Son Güncelleme:

DAKKA, 8 Haziran (Xinhua) -- Bangladeş'in başkenti Dakka'nın yaklaşık 242 kilometre güneydoğusunda bulunan kıyı kenti Çitagong'daki bir konteyner deposunda çıkan yangında 43 kişi hayatını kaybetti, yüzlerce kişi de yaralandı.

DAKKA, 8 Haziran (Xinhua) -- Bangladeş'in başkenti Dakka'nın yaklaşık 242 kilometre güneydoğusunda bulunan kıyı kenti Çitagong'daki bir konteyner deposunda çıkan yangında 43 kişi hayatını kaybetti, yüzlerce kişi de yaralandı. Neredeyse 3 gün süren yangın Salı günü kontrol altına alındı.



Havadan çekilen fotoğrafta Bangladeş'in Çitagong kentindeki bir konteyner deposunda çıkan yangını söndürmek için su püskürten itfaiye görevlileri görülüyor, 7 Haziran 2022. (Fotoğraf: Xinhua)



Bangladeş'in Çitagong kentindeki bir konteyner deposunda çıkan yangın sonrası kayıp kişileri arayan kurtarma görevlileri, 7 Haziran 2022. (Fotoğraf: Xinhua)



Havadan çekilen fotoğrafta Bangladeş'in Çitagong kentindeki bir konteyner deposunda yangından etkilenen alan görülüyor, 7 Haziran 2022. (Fotoğraf: Xinhua)

Kaynak: Xinhua