Banka Önünde Şüpheli Çanta Paniği

Son Güncelleme:

Samsun'da bir banka önünde unutulan şüpheli paket paniğe neden oldu.

Samsun'da bir banka önünde unutulan şüpheli paket paniğe neden oldu. Polis önce banka çalışanları ile müşterileri dışarı çıkarttı. Ardından yolu trafiğe kapattı. Fünyeyle patlatılan çantadan giyim eşyası çıktı.


Olay bugün İlkadım İlçesi Ulugazi Mahallesi'nde meydana geldi. Çevredeki esnaf, bir bankanın önündeki çöp bidonunun yanına bırakılan sırt çantasını uzun süre alan olmayınca polisi arayarak şüpheli çanta ihbarında bulundu. Belirtilen adrese gelen polis, önce banka çalışanları ve müşterileri dışarıya çıkarttı. Ardından güvenlik şeridi çekerek yolu yaya geçişine ve trafiğe kapattı.


Önlemlerin ardından Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı bomba imha ekipleri şüpheli çantayı fünye ile patlattı. Çantanın içinden giyim eşyası çıktı. Yaklaşık 30 dakika korku dolu anlar yaşayan banka çalışanları ve müşteriler daha sonra içeri alındı. Yol da yaya ve araç trafiğine açıldı. - Samsun

Kaynak: DHA