Baran, Yukarı Hereke Mahalle Teşkilantında Bayanlarla Bir Araya Geldi

Son Güncelleme:

İsmail Baran, Belediye meclis üyesi adayları Kadın kolları Yukarı Hereke mahalle teşkilatında bayanlarla birlikte genişletilmiş toplantıya katıldı.

SKM programları kapsamında AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran, Belediye meclis üyesi adayları Kadın kolları Yukarı Hereke mahalle teşkilatında bayanlarla birlikte genişletilmiş toplantıya katıldı. Toplantıya katılım yüksekti yaklaşık 150 kişinin katıldığı toplantı bir miting havasında geçti. Mahalle Teşkilatına sığmayan halk dışarıda AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran' nı dinledi ve sık sık alkışlarla konuşmasını kestiler.

DURAN, DİNLENMEK BİZE HARAMDIR

AK Parti Körfez Kadın Kolları başkanı Nesrin Duran ve ekibi ara vermeden çalışmalarına devam ediyor. Nesrin Duran, Körfez'de çalınmadık kapı girilmedik ev bırakmayacağız, şöyle bir baktığımızda Liderimiz hiç yorulmadan il il ilçe ilçe dolaşıyorsa bize dinlenmek haramdır. Yapılan bu ev ziyaretleri, toplantılar bundan önce olduğu gibi bundan sonra da devam edecektir. Bugün burada AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran ile birlikte sizlerin huzurunda bir toplantı gerçekleştiriyoruz bu toplantının bütün insanlık âlemi için hayırlara vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ediyorum şeklinde konuştu.

BARAN, BİZLER MAZLUMLARIN SESİYİZ

AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran yapmış olduğu konuşmasında gündemi ele aldı. AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran, "Siz bayanlarımıza ayrı bir parantez açmak istiyorum. Bayanlarımızın bu tür çalışmaları için onları takdir ediyor ve kutluyorum. Eğer bugün bizleri halkımız başarılı görüyor ise bunun sebebi siz bayanlarımıza aittir. Sizler bizim başımızın tacısınız, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi. Daha sonra konuşmasında gündemi ele alan Baran, "Ülkemiz üzerine oynanan bu kirli oyunları hepimiz görüyoruz ve izliyoruz.

Kadın Kolları başkanımızın dediği Bunları gördükten sonra bizlerin evimizde oturması haramdır. Çünkü bizler mazlumların sesiyiz. Yapılacak olan seçimler yerel bir seçim havasından çıkmış genel seçim havasına bürünmüştür. Onun bilincinde çalışıp sıkılmadık el bırakmayacağız, ülkemiz adına oynan bu kirli oyunları bütün halkımıza anlatıp bilinçlendireceğiz" dedi. İlerleyen anlarda toplantı soru cevap şeklinde devam etti. AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran bayanlara çalışmaları hakkında bilgiler verip onlara yapılacak olan bazı projelerinden bahsetti. SKM programları kapsamında ziyaretler gerçekleştirilmek üzere AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran oradan ayrıldı.

Kaynak: Bültenler