Kuzey Marmara Otoyolunda Kaza Yapan Aracın Motoru Yola Fırladı

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayın
Son Güncelleme:

Kuzey Marmara Otoyolu Başakşehir mevkiinde yaşanan kazada aracın motoru yol ortasına fırlarken olayda bir kişi hafif yaralandı, bir kişi de ağır yaralandı.

Kuzey Marmara Otoyolu Başakşehir mevkii Ankara istikametinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hafif yaralanırken, bir kişi ise ağır yaralandı. Olay yerine gelen ekipler aracın motorunu yol ortasından bulurken otomobilden içki şişeleri çıktı

DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİ

Kaza saat 06.30 sıralarında Kuzey Marmara Otoyolu Başakşehir mevkii Ankara istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, A.K. idaresinde ki 34 ZA 4910 otomobil henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti.

TAKLA ATIP DURDU, MOTOR YOLA FIRLADI

Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü önce bariyerlere çarptı daha sonra bariyer üzerinde takla atarak durabildi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler aracın motorunu yol ortasında buldu.

2 KİŞİ YARALANDI

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, araçta sıkışan sürücü A.K'yi çıkarttı. Kazada yan koltukta oturan şahıs ise otomobilden kendi imkanları ile çıktı. Kazayı yan koltukta oturan şahıs hafif sıyrıklarla atlatırken, sürücü A.K. kazada ağır yaralandı.

OTOMOBİLDEN İÇKİ ŞİŞELERİ ÇIKTI

Öte yandan kaza yapan otomobilden çıkan içki şişeleri dikkat çekti. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. Kaza nedeniyle araç kullanılamaz hale geldi.

Kaynak: AA