Başkan Böcek'ten Öğrencilere Sürpriz Ziyaret

Son Güncelleme:

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulunu ziyaret etti.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulunu ziyaret etti.


Başkan Böcek, yaptığı açıklamada, ilçedeki okulların eksiklerini yerinde görmek, öğretmen ve öğrencilerin taleplerini dinlemek için okulları ziyaret ettiğini belirtti.


Öğrencilerin daha rahat eğitim alabilmeleri için her fırsatta onların taleplerini dinlediklerini ve istekleri yerine getirdiklerini söyleyen Başkan Böcek, son olarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk İlköğretim Okulunu ziyaret etti.


Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulunun yönetimi ve öğrencileri tarafından karşılanan Başkan Böcek, görev süresince okullarda öğrenci ve öğretmenleri ziyaret etmeyle büyük önem gösterdiğini söyledi.


Bu ziyaretleri sırasında kendisine okullardan bir takım talepler geldiğini ve bunların büyük bir bölümünü karşıladıklarını da dile getiren Başkan Böcek, gençlere her türlü desteği vermeye hazır olduklarını bildirdi.


Başkan Böcek ziyaretin ardından öğrencilere hediyeler verip birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. - Antalya

Kaynak: AA