Başkan Çakır İncelemelerde Bulundu
Battalgazi Kavşağı kanalizasyon deplase çalışmalarında sona gelindi.
Battalgazi kavşağında yapımı devam eden araç alt geçit çalışmaları nedeniyle aynı güzergah üzerinde alt yapı çalışmaları yapan Malatya Belediyesi deplase çalışmalarında sona gelindi.
Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ile birlikte çalışmaların yapıldığı Battagazi kavşağında incelemelerde bulundu.
Daha önce içmesuyu şebeke hattı deplase çalışmalarının tamamlandığını ve toplamda 2.5 km. içmesuyu suyu deplase çalışması yapıldığını belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, "Kanalizasyon deplase çalışmalarının sonuna gelindi. Toplamda 1400 metrelik hat döşendi. 7.5 metre derinliğe inildi. Bu çalışmaları ihaleye çıkmadan kendi ekiplerimizce yaptık. Maddi olarak belediyemizin buradan büyük kazancı oldu. Birkaç gün içerisinde buradaki çalışmaları tamamlayacağız. Bu çalışmaların kısa sürede az maliyetle bitirilmesini sağlayan bütün çalışanlara teşekkür ediyorum" dedi.