Başkan Köşker Cumhuriyet'i Dinleri
Cumhuriyet Mahallesi'nde iftar öncesi çıkarma yapan ve incelemelerde bulunan Başkan Köşker, hizmetlerin temelinde vatandaş memnuniyetinin olduğunun da altını çizdi.
İftar öncesi mahalle turu
DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'den Cumhuriyet'e çıkarma. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker mahallelerdeki inceleme gezilerine devam ediyor. Her akşam iftar öncesi mahallelerde inceleme ve denetim turuna çıkan Başkan Köşker, vatandaşlara hizmetleri soruyor. Cumhuriyet'te sokak sokak, cadde cadde incelemelerde bulunan Başkan Köşker, bölge esnafını da ziyaret etmeyi unutmadı. Cumhuriyet'te önceliğin altyapı ve doğalgaz çalışmalarında olduğuna değinen Başkan Köşker, "Mimar Sinan ve Köroğlu caddeleri arasında kalan bölgemizde devam eden doğalgaz hattı çalışmaları sürüyor.
VATANDAŞ MEMNUNİYETİ
Doğalgazın tamamlandığı noktalarda asfaltlama çalışmalarımız da aynı paralelde sürüyor. Mahallemizin çehresi hizmetlerimizle gelişiyor, güzelleşiyor" dedi. İnceleme turunda hizmetlerden memnun olup olmadıklarını vatandaşlara soran Başkan Köşker, kendisine gelen talepleri de değerlendiriyor. Kendisine iletilen sorunlarını yerinde görerek çözümü noktasında birim amirlerine gerekli talimatları veren Başkan Köşker, hizmetlerin temelinde vatandaş memnuniyetinin olduğunun da altını çizdi.