Başkan Uzun'a Öğrenci Evinde Maklube Ziyafeti

Son Güncelleme:

Beylikdüzü Belediye Başkanı Uzun, ilçede ikamet eden bir grup öğrenciyle, Maklube yemeği programında bir araya geldi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, ilçede ikamet eden bir grup Türk ve yabancı uyruklu öğrenciyle Maklube yemeğinde bir araya geldi. Ortadoğu'ya has olmasının yanında binlerce yıllık geçmişe sahip olan, Maklube yemeği doyumsuz lezzetiyle Başkanı Uzun'dan tam not aldı.


Öğrencilerle sohbet de eden Başkan Uzun, Beylikdüzü'nde yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Öğrencilerin kültürel gezilerinde kendilerine araç tahsis edilebileceğini dile getiren Belediye Başkanı Uzun, kültür merkezi açıldığında da öğrencilerin kültürel faaliyetlere katılmalarını istedi.

Başkan Yusuf Uzun'un kendilerine gösterdiği ilgiden dolayı mutlu olduklarını söyleyen üniversiteliler, ilçe halkının kendilerini şanslı saymaları gerektiğini dile getirdiler.

Kaynak: Bültenler