Beşiktaş Başkanı Orman, 110. Yıl Yürüyüşüne Katıldı

Son Güncelleme:

Beşiktaş BAŞKANI ORMAN, 110.BEŞİKTAŞ BAŞKANI ORMAN, 110.Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve Yönetim Kurulu Üyeleri, siyah-beyazlı taraftarlarla birlikte 110.Yıl yürüyüşü gerçekleştirdi.

Beşiktaş BAŞKANI ORMAN, 110. YIL YÜRÜYÜŞÜNE KATILDI


BEŞİKTAŞ BAŞKANI ORMAN, 110. YIL YÜRÜYÜŞÜNE KATILDI


Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve Yönetim Kurulu Üyeleri, siyah-beyazlı taraftarlarla birlikte 110. Yıl yürüyüşü gerçekleştirdi.


Günün erken saatlerinden itibaren Türkiye'nin ve dünyanın birçok noktasından Beşiktaş Demokrasi Meydanı'na akın eden binlerce Beşiktaşlı, çalınan marşlar ve şarkılara eşlik ederek 110. yıl coşkusunu yaşamaya başladı.


Başkan Fikret Orman ve Yönetim Kurulu Üyeleri'nin meydana gelişinin ardından taraftarların oluşturduğu yüzlerce metrelik kortej, BJK İnönü Stadı'na doğru yürüyüşe geçti.


Beşiktaş'ın bayraklarıyla süslenen güzergahı, Başkan Fikret Orman ve Yönetim Kurulu Üyeleri, binlerce taraftarla omuz omuza vererek marşlar ve tezahüratlar eşliğinde yürüdü ve BJK İnönü Stadı'na ulaştı.


Övünç ÖZDEM - İSTANBUL/ DHA - İstanbul

Kaynak: DHA