Bıçaklı Market Soyguncusu Tatilde Yakalandı

Son Güncelleme:

Manisa'daki bir markette bıçakla soygun yaparak kayıplara karışan 28 yaşındaki A.Z., polisin takibi sonrasında tatil için gittiği İzmir'in Dikili İlçesi'ne bağlı Çandarlı'da yakalandı.

Geçen cumartesi günü saat 21.00'de, Manisa'nın Şehzadeler ilçesi Dinçer Mahallesi'ndeki bir markette müşteri gibi markete giren A.Z., o sırada yalnız olan kasiyeri ekmek bıçağını çekerek korkuttu.

BİN LİRAYI ALIP KAÇTI

Paniğe kapılan kasiyer, kasadaki 1000 lirayı A.Z.'ye verdi. Parayı alan A.Z., marketten koşarak uzaklaştı. Kasiyerin durumu bildirmesiyle polis, zanlının yakalanması için çalışma başlattı.

TATİLDE YAKALANDI

Kamera görüntülerinden kimliğini tespit edilen A.Z.'nin, İzmir'in Dikili İlçesi'ne bağlı Çandarlı Mahallesi'nde olduğu belirlendi. Polis A.Z.'yi dün akşam, Çandarlı'da yakaladı. Manisa'ya getirilen A.Z., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: DHA