Bu Yaz En Fazla Gençler Su İçmiş!
Son Güncelleme:
Batmanda devam eden Kavurucu yaz sıcaklarından dolayı sık sık su içmek zorunda kalan vatandaşların büyük kısmının gençlerden oluştuğu belirtildi.
Su tüketiminin oldukça fazla olduğunu ifade eden su satıcısı Mehmet Yaman ( 28), özellikle bu yaz’ın çok sıcak geçtiğini ve su tüketiminde gençlerin başı çektiğini belirtti.
Turgut Özal Bulvarı üzerinde bulunan Final Dershanesi önünde su satarak geçinen Yaman, “ Yavaş yavaş Sonbahar mevsimine girerken, sıcakların etkisi azalsa da, vatandaşlar su içmeye devam ediyorlar. Bildiğiniz gibi bu yaz, termometreler 50 dereceleri gösterdi. Bu anlarda çok sayıda pet suyu satışı yaptım. Su ihtiyacı, çocuk- yaşlı, genç ve ihtiyar dinlemez. Ama en çok gençler su içti benden. Sıcağın en fazla olduğu anlarda, günde ortalama 70-80 adet pet su satışı yaptım” dedi.
Kaynak: Temsilci