Büyükşehir Belediyesi'nde Ramazan Etkinlikleri
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı nedeniyle Kent Park ve Sazova Bilim Sanat ve Kültür Parkı'nda etkinlik düzenleyecek.
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı nedeniyle Kent Park ve Sazova Bilim Sanat ve Kültür Parkı'nda etkinlik düzenleyecek.
Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Ramazan boyunca perşembe, cuma ve cumartesi günleri saat 21.30'da her iki parkta da etkinlik düzenlenecek.
Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, konser, orta oyunu, dans gösterileri gibi birçok farklı etkinliğin yer aldığı programlara kent halkının davet olduğunu bildirdi.
Etkinlikler kapsamında, yarın saat 21.30'da Kent Park'ta Mesut Girgin konseri ve "Aşuk-Maşuk" gösterisi gerçekleşecek. Bilim, Sanat ve Kültür Parkı'nda ise çocuklar için şenlik ve Pınar Işık konseri düzenlenecek.
21 Temmuz cumartesi günü Kent Park'ta Murat Şan ve Orkestrası, Hacivat-Karagöz gösterisi, Bilim, Sanat ve Kültür Parkı'nda da Saim Günal kent halkıyla buluşacak.
Muhabir: Sinan Balcıkoca
Yayıncı: Deniz Açık - ESKİŞEHİR