Ünlü yapımcının "Rol almak için benimle birlikte oldular" iddiasına Charlize Theron'dan sert tepki

Son Güncelleme:

Hakkındaki taciz iddiaları nedeniyle kariyeri yerle bir olan yapımcı Harvey Weinstein, ünlü Hollywood oyuncusu Charlize Theron'un rol için kendisiyle birlikte olduğunu iddia etmişti. İddialara ünlü oyuncudan yalanlama geldi.

Hollywood'da iki yıl önce ortaya çıkan Harvey Weinstein skandalının etkileri dinmek bilmiyor. Hakkındaki taciz suçlamaları nedeniyle kariyeri yerle bir olan yapımcı Weinstein'a bir karşı hareket de Charlize Theron'dan geldi.

YAPIMCININ YALAN SÖYLEDİĞİNİ DİLE GETİRDİ

44 yaşındaki Theron kendisi ve meslektaşı Renee Zellweger hakkında "rol bulmak için benimle birlikte oldular" iddialarını ortaya atan Weinstein'e ateş püskürdü. Theron, yapımcının yalan söylediğini dile getirerek ne kendisinin ne de meslektaşı Zellweger'in onunla birlikte olmadığını söyledi.

"KADINLARI BİRBİRİNE DÜŞÜRÜYOR"

Harvey Weinstein'e yalancı yakıştırması yapan Theron, New York Times'a verdiği röportajda, yapımcının, kadınları birbirine düşürdüğünü iddia etti.

Theron açıklamasına, "Söylediklerinden biri; Renée ve benim iş bulmak için onunla yattığımız yönündeydi. Hiçbir sınır tanımıyordu. Cinsel tacizlerde bile bizi karşı karşıya getirirdi" şeklinde devam etti.

BİRÇOK PROJEDE BİRLİKTE ROL ALDI

Theron 90'ların sonu ve 2000'lerin başında, aralarında Tanrı'nın Eseri, Şeytanın Parçası (The Cider House Rules, 1999), Çeteler Savaşı (The Yards, 2000) ve Soygun'un (Reindeer Games, 2000) da olduğu birkaç filmde Weinstein'la birlikte çalışmıştı.

Öte yandan Renee Zellweger'ın sözcüsü de Weinstein'in bu iddiaları ortaya atarak saçmaladığını söyledi.