"Sosyal Medya AKP Tarafından Kapatılmak İstenmektedir"

Son Güncelleme:

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak, "Toplumun bugün hava aldığı tek kanal olan sosyal medya AKP tarafından kapatılmak istenmektedir." dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak, "Toplumun bugün hava aldığı tek kanal olan sosyal medya AKP tarafından kapatılmak istenmektedir" görüşünü savundu.


Toprak, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti iktidarı döneminde Türkiye'nin özgürlükler konusunda dünyanın en geri ülkelerinin seviyesine düştüğünü ileri sürdü.


"Toplumun bugün hava aldığı tek kanal olan sosyal medya AKP tarafından kapatılmak istenmektedir" görüşünü savunan Toprak, bu yasağın toplumu boğacağını, bunun isyana teşvik olduğunu, ülkenin dünyadan izole edilmesi anlamına geleceğini belirtti.


Toprak, Türkiye'nin bu yasakçı zihniyeti hak etmediğini, bu zihniyetin ülkeyi dünyadan koparacağını ifade ederek, "Demokrasisi olmayan, medyası kapatılmış bir ülkede ne insan haklarından ne de ekonomik kalkınmışlıktan söz edilir. Kısacası sosyal medyanın kapatılması Türkiye'yi çökertir. O yüzden sosyal medyayı da medyayı da AKP'ye yedirtmeyiz" ifadesini kullandı. - Ankara

Kaynak: AA