CHP Parti Meclisi Üyesi Sağlar Tarsus'ta

Son Güncelleme:

CHP Parti Meclisi Üyesi Fikri Sağlar, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Karagözlü'yü ziyaret etti.

CHP Parti Meclisi Üyesi Fikri Sağlar, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Karagözlü'yü ziyaret etti.


Sağlar, amcası vefat eden Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Karagözlü'ye taziye ziyaretinde bulunarak, bir süre bölgesel ve ülkesel sorunlar ile çözüm yolları konusunda fikir alış verişinde bulundu.


Daha sonra Ziraat Odası Başkanı Ali Ergezer'i de ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulunan Sağlar, Tarsus'un tarımsal ve kültürel bereketine rağmen hakettiği yerde olmadığını söyledi.


Sağlar, Türkiye'nin esenliğe kavuşması için CHP'nin mutlaka iktidar olması gerektiğini, bu anlamda tüm il, ilçe ve belde teşkilatlarıyla, tüm üyelerinin yoğun bir çalışma içinde olduklarını belirterek, "Önümüzdeki yerel seçimlerde ve ardından yapılacak olan genel seçimlerde CHP müthiş bir oy patlaması yapacaktır. Halkımız yıllardır AK Parti'nin kötü yönetimi sayesinde perişan durumdadır. Bugün vatandaşlarımızın evlerindeki tencerelerde AŞ yerine çile kaynamaktadır. Çiftçi, köylü, işçi, emekli, memur bugün yokluk içindedir ve çiftçilerin ürünleri para etmemektedir. Ülke ekonomisinin katalizörü konumundaki çiftçilerimiz, köylülerimiz alın terinin karşılığını alamamakta ve borç batağında yüzmektedir" diye konuştu.


Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Karagözlü ve Ziraat Odası Başkanı Ali Ergezer, Sağlar'ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirip, teşekkür ettiler.


Muhabir: Selahattin Özbozkurt


Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar - MERSİN

Kaynak: AA