Cimbom Fener'i Eledi

Son Güncelleme:

Teledünya Voleybol Türkiye Kupası 2.etap Maçında Galatasaray, Fenerbahçe'yi 3 -1 Yenerek Turu Geçen Takım Oldu.

Teledünya Voleybol Türkiye Kupası 2.Etap maçında Galatasaray, Fenerbahçe’yi 3-1 yenerek turu geçen takım oldu.


Oyunun genelinde iki takım da inişli çıkışlı bir grafik çizdi. Takımlar genelde manşet sorunları yaşarken, çok hata yaptılar. 2-0 yenik durum iken üçüncü seti alan Fenerbahçe umutlandıysa da Galatasaray dördüncü sette çok servis kaçırmasına rağmen bundan yararlanamadı. Maçın en skorer oyuncuları Billings (30) ile Ali Çayır (21) oldu.


Kötü tezahürata 2 anons


Fenerbahçe’de pasör Arslan’ın oynamaması sarı lacivertlilerin alışılmış oyun düzenini bozdu. Galatasaray’da Turgay ve Ali Çayır takımın skor gücünü yüklenen oyunculardı. Krnic takımını iyi oynattı. Sarı lacivertli takımda Coskovic ve Fatih bekleneni veremediği için onların yerine Emre ve Barış görev yaptı.


Kötü tezahürata 2 anons


Zaman zaman Billings’in hücumdaki başarısı Fenerbahçe’yi ayakta tuttu. Grbic beklenenden uzak bir oyun sergiledi. Taraftarların çirkin tezahüratları voleybola yakışmayınca hakem İlhami Şenyurt iki kez anons yaptırdı. Salondan 3-1 galip ayrılan Galatasaray bir üst tura geçti. Günün diğer maçında Tokat Belediyesi Plevnespor, İstanbul MEF Okulları’nı 3-1 yendi.


SALON: 50.Yıl


HAKEMLER: İlhami Şenyurt (**), Erdal Akıncı (**)


FENERBAHÇE: Burak (**), Coskovic (*), Fatih (*), Billings (****), Grbic (**), Hakan (***) (Serkan-libero **, Emre **, Barış *)


G.SARAY: Ali Çayır (****), Turgay (***), İbrahim A. (****), Krnic (***), Fuente (***), Ahmet (**) (Güray-libero ***, İbrahim E. **, Caner *, Kemal *)


SETLER: 25/27, 15/25, 25/21, 20/25


SÜRE: 113 dakika (31-24-30-28)

Kaynak: DHA