Cinayet İşledikten Sonra Altı Katlı Binaya Çıkıp Ateş Açtı

Son Güncelleme:

Bingöl'de Ali S. adlı bir kişi, cinayet işledikten sonra altı katlı bir inşaatın çatı katına çıkarak rast gele ateş açtı. Polis Ali S.' yi ikna etmeye çalışıyor.

Bingöl'de cinayet işledikten sonra bir inşaatın çatısına çıkarak çevreye ateş açan şahsın yakalanması için polisin çalışmaları devam ediyor. Yaklaşık 8 saattir bölgeye kimse yaklaştırılmıyor.

POMPALI TÜFEKLE VURDU, CESEDİNİ DEREYE ATTI

Edinilen bilgiye göre, psikolojik sorunları olduğu öğrenilen Ali S., arabasına bindirdiği Y.P.'yi sanayiden geçen tali yolu kullanarak Çabakçukur deresine götürdü. Ali S., pompalı tüfekle Y.P.'yi vurarak cesedini dereye attı.

"BEN ADAM VURDUM, BENİM İÇİN HER ŞEY BİTTİ"

Vatandaşın ihbarı ile bölgeye gelen polis zanlıyı ikna edemeyince bölgeye çok sayıda özel harekat polisi de sevk edildi. "İnmiyorum ben adam vurdum, benim için her şey bitti" ifadeleri üzerine bölgede araştırma yapan polis ekipleri dere yatağında bir erkek cesedi buldu. Yakup Polat adlı kişiye ait olduğu tespit edilen ceset olay yerine sevk edilen gelen ambulansla Bingöl Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

POLİS 8 SAATİR BÖLGEYE KİMSEYİ YAKLAŞTIRMADI

Zanlı çatıdaki eylemine devam ederken, geniş güvenlik önleminin alındığı bölgeye yaklaşık 8 saattir kimse yaklaştırılmıyor. Zanlının aşağıya inmesi için polisin ikna çalışmaları devam ediyor.

Kaynak: İHA