City Rakip Tanımıyor

Son Güncelleme:

İngiltere Premier Lig’de bugün 4 karşılaşma oynandı.

Liverpool, Everton'a acımadı

İngiltere'de bu hafta için lig heyecanı yaşandı. Son haftaların formda ekibi Manchester City, zorlu Tottenham deplasmanından rahat çıktı. İlk yarıyı Aguero'nun golüyle 1-0 önde kapatan City, ikinci yarı da ise farkı iyice açtı. 50. dakikada ev sahibinin genç oyuncusu Danny Rose, Dzeko'yu ceza sahası içinde düşürünce direk kırmızı kart ile oyun dışında kaldı ve kazanılan penaltıyı Yay Toure gole çevirerek aradaki farkı ikiye çıkardı. Bu golden hemen iki dakika sonra penaltıyı yaptıran Edin Dzeko bu sefer topu ağlara gönderdi ve konuk ekip iyice rahatladı. Tottenham, takımdan gönderileceği konuşulan Etienne Capoue'nin attığı golle umutlansa da, oyuna Aguero'nun yerine giren Jovetic attığı harika golle bu umutları söndürmeyi başardı. Karşılaşmanın kapanışı ise kaptan Kompany'den geldi ve mücadele Manchester City'nin 5-1'lik üstünlüğü ile tamamlandı.


Bu skor sonucunda Manchester City ligdeki puanını 53'e yükseltip liderlik koltuğuna otururken, Tottenham ise 43 puanda kaldı.


Tottenham-Manchester City karşılaşmasının detayları için tıklayın


Düello Aston Villa'nın


Gecenin en dikkat çekici karşılaşması ise Aston Villa ile West Bromwich arasında oynandı. Tam bir gol düellosu şeklinde geçen karşılaşmada gülen taraf Aston Villa oldu. İlk yarısı 3-3 berabere biten çılgın karşılaşmayı, ev sahibi Benteke'nin 64. dakikada penaltıdan attığı golle 4-3 kazandı ve haftayı galibiyetle bitirmeyi başardı.


Aston Villa-West Brom karşılaşmasının detayları için tıklayın


Chelsea takıldı!


Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Galatasaray'ın rakibi Chelsea, kendi sahasında karşılaştığı West Ham ile berabere kaldı. Karşılaşmadan gol sesi çıkmazken, Chelsea'nin lider Manchester City ile arasındaki puan farkı 4'e yükseldi. Ayrıca Premier Lig'de günün diğer maçında Sunderland, Stoke City'i 1-0 mağlup etti.


Chelsea-West Ham karşılaşmasının detayları için tıklayın


Sunderland-Stoke City karşılaşmasının detayları için tıklayın

Kaynak: TotemSpor.Com