Cumhurbaşkanı Erdoğan: 28 Şubat'ın karanlık zihniyetini hortlatmaya izin vermeyeceğiz
Son Güncelleme:
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 28 Şubat 'postmodern darbesi'nin 27'nci yılında yaptığı paylaşımda, ülkede bir daha hiç kimsenin 28 Şubat'ın karanlık zihniyetini hortlatmasına izin vermeyeceklerini belirtti. Erdoğan, milletin 28 Şubat'ta birliğine, beraberliğine, demokrasisine ve iradesine kasteden darbecileri ve onlara destek verenleri hiçbir zaman unutmadığını ve unutmayacağını vurguladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ülkemizde bir daha hiç kimsenin 28 Şubat'ın karanlık zihniyetini hortlatmasına izin vermeyeceğiz." ifadesini kullandı.
Erdoğan, 28 Şubat "postmodern darbesi"nin 27'nci yılı dolayısıyla sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları kaydetti:
"Milletimiz 28 Şubat'ta birliğine, beraberliğine, demokrasisine, iradesine kasteden darbecileri ve onlara destek verenleri hiçbir zaman unutmamıştır, unutmayacaktır. Ülkemizde bir daha hiç kimsenin 28 Şubat'ın karanlık zihniyetini hortlatmasına izin vermeyeceğiz."
Kaynak: AA