Cumhurbaşkanı Gül'ün, Açılış Konuşması
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: "Son bölümü duygusal"
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, yeni yasama yılı açılış konuşmasının son bölümünü "duygusal" olarak nitelendirdi.
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Gül'ün, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı yasama yılı açılış konuşmasına ilişkin gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Kılıçdaroğlu, "Son bölümü duygusal" dedi.
Bir gazetecinin, "Demokratikleşme paketinden memnun olduğunu ifade etti" sözleri üzerine Kılıçdaroğlu, Gül'ün kendi yorumu olduğunu, saygı duyacaklarını kaydetti. Kılıçdaroğlu, Gezi Parkı ile ilgili değerlendirmesinin, güzel olduğunu vurgulayarak, "Keşke aynı güzellik, bütünlük içinde olabilseydi" diye konuştu.
Kılıçdaroğlu, Suriye tezkeresine ilişkin bir soruya karşılık da içeriğini okuması gerektiğini, içeriğini görmeden bir şey söylemesinin doğru olmadığını belirtti. - TBMM