David Villa, Melbourne City'ye Transfer Oldu!

Son Güncelleme:

David Villa, New York City FC için oynamadan önce Manchester City'nin alt kulüplerinden Melbourne City'de forma giyecek.


Atletico Madrid forması ile şampiyonluk yaşayan ve Şampiyonlar Ligi #39;nde de final oynayan David Villa, New York City FC #39;den önce Melbourne City #39;nin formasını giyecek.


İspanyol golcü, Manchester City #39;nin satın aldığı Avustralya temsilcisi Melbourne City #39;de forma giyecek ve bir nevi misafir yıldız konumunda oynayacak. Formda kalmak için Melbourne City ile 10 maçlık bir kontrat imzalayan 32 yaşındaki forvet, daha sonra New York City #39;ye katılacak.


Bu sezon Atletico Madrid formasıyla ligde 13 gol kaydeden Villa, takımının 18 yıllık şampiyonluk hasretinin son bulmasında kilit rol oynamıştı. Buna ek olarak Atletico #39;nun tarihinde ilk defa Şampiyonlar Ligi #39;nde final oynamasına da yardımcı oldu.


Valencia ve Barcelona #39;da da forma giyen forvet, Vicente Del Bosque #39;nin de Dünya Kupası #39;ndaki en önemli silahlarından biri olarak dikkat çekiyor.


Villa #39;nın kariyerinin zirve noktalarından birinde Melbourne #39;a transfer olması, ada ülkesinin tarihindeki en önemli transferler arasında gimesini de sağladı. Daha önce Del Piero (37) ve Dwight York #39;da Avustralya Ligi #39;nde Sydney FC #39;de forma giydi.


Kaynak: Goal.Com