Demre Belediyespor İkinci Yarıya Hazırlanıyor
Bölgesel Amatör Lig 7.Grup'ta mücadele eden Demre Belediyespor, 22 Ocak Pazar günü başlayacak ikinci yarıya hazırlanıyor.
Bölgesel Amatör Lig 7. Grup'ta mücadele eden Demre Belediyespor, 22 Ocak Pazar günü başlayacak ikinci yarıya hazırlanıyor.
Demre Belediyespor, 12 takımın yer aldığı Bölgesel Amatör Küme 7. Grup'ta ilk yarıda oynadığı 11 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 6 yenilgi alarak 13 puan topladı. Grubu 8. sırada tamamlayan Demre Belediyespor, rakip filelere 15 gol gönderdi, kalesinde 19 gol gördü.
Demrespor, Teknik Direktör Nihat Arı yönetiminde sabah ve iki çalışma ile ikinci yarı hazırlıklarını Demre Stadı'nda sürdürüyor.
Teknik Direktörü Nihat Arı, yaptığı açıklamada, lige başlarken hedeflerinin şampiyonluk olduğunu, ancak yaşanan şansız sakatlıklar ve beş futbolcunun kırmızı kart görmesinin kendilerini bu hedeften uzaklaştırdığını kaydetti.
İlk yarıda yaşadıkları şansızlıkları yaşamamak için çalışmalara başladıklarını belirten Arı, şöyle konuştu:
"İkinci yarıda oynayacağız maçlar daha zorlu geçecek. Günde iki antrenman yapıyoruz. Fizik ve kondisyon olarak hazır hale gelmek istiyoruz. Çalışmaları şu anda 15 futbolcu ile sürdürüyoruz. Maalesef Ömer ve Alican sakatlıkları nedeniyle sezonu kapadılar. Yakup'u Isparta Emrespor'a, Tevfik'i Konya Çumraspor'a verdik. Lig başlamadan takıma üç yeni futbolcu alacağız. Ligin ikinci yarısında oynayacağımız maçlarda ligi sonuna kadar kovalayacağız. İlk amacımız Türkiye Bölgesel Amatör Lig'de kalıcı olmak. Takımın altyapısını oluşturarak, gelecek yıl şampiyonluğa oynayacak bir takım oluşturacağız."
- ANTALYA