Denizli'de Silah Kaçakçılığı Operasyonunda 10 Tabanca ve 28 Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi

Son Güncelleme:

Denizli'de gerçekleştirilen bir operasyonda, 10 ruhsatsız tabanca ve 28 uyuşturucu hap ele geçirildi. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kaçak silahların kente getirileceği bilgisine ulaşarak harekete geçti. Operasyon sonucunda 2 şüpheli gözaltına alındı ve cezaevine gönderildi.

Denizli'de düzenlenen silah kaçakçılığı operasyonunda 10 ruhsatsız tabanca ve 28 uyuşturucu hap ele geçirildi, gözaltına alınan 2 şüpheli cezaevine gönderildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, il dışından kente kaçak silah getirileceği bilgisine yönelik çalışma yaptı.

Ekipler, bu kapsamda tespit edilen 2 şüphelinin otomobili ve kaldığı apartta yaptığı aramada 10 tabanca, 10 şarjör, 270 mermi ve 28 uyuşturucu hap ele geçirdi.

Gözaltına alınan 2 zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.???????

Kaynak: AA