Denizli'den Fikret Orman'a Cevap Geldi

Son Güncelleme:

Çaykur Rizespor teknik direktörÜ Mustafa Denizli, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın kendisine yönelik olarak yaptığı, Çaykur Rize'ye gitmeye cesaret edenler Fatih Terim'in karşısına çıkmaya cesaret edemedi açıklamasına cevap verdi.

Yürek BEŞİKTAŞ'TA O DURUMDA BAŞLAMAK MIDIR, YOKSA BEŞİNCİ ALTINCI SIRADAKİ RİZE'DE DEVAM ETMEK MİDİR


Çaykur Rizespor teknik direktörÜ Mustafa Denizli, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın kendisine yönelik olarak yaptığı, Çaykur Rize'ye gitmeye cesaret edenler Fatih Terim'in karşısına çıkmaya cesaret edemedi açıklamasına cevap verdi. Denizli, Yürek Beşiktaş'ta o durumda başlamak mıdır, yoksa beşinci altıncı sıradaki Rize'de devam etmek midir Bunu kamuoyunun taktirine bırakıyorum dedi.


Mehmet Cengiz Tesisleri'nde Şanlıurfaspor maçı hazırlıklarını sürdüren Çaykur Rizespor'da teknik direktör Denizli, açıklamalarda bulundu. Manisaspor maçında sahaya yabancı madde atan taraftarlara yönelik tepkilerinin farklı anlaşıldığını ifade eden Denizli, şunları söyledi


12 bin kişinin olduğu bir yerde 2-3 kişiye kızmak, onları ikaz etmek çok farklı bir şey, taraftar tepkisi çok farklı bir şey. Bunu ayırmak lazım. Ümit ediyorum ki taraftarımız, şehrimiz, insanımız ve sahaya yabancı madde atan arkadaşlarımız bu mesajın almışlardır. Bundan sonraki maçlarda böyle bir olay yaşamamak koşuluyla yerlerini alacaklar. Artık şehrin buna müthiş bir duyarlılık göstereceğini hissediyorum.


Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın kendisine yönelik olarak yaptığı, Çaykur Rize'ye gitmeye cesaret edenler Fatih Terim'in karşısına çıkmaya cesaret edemedi açıklamasını değerlendiren Denizli, işinin çok yoğun olduğu dönemde bir kulüp başkanı ile polemiğe girmesinin çok doğru bir şey olmayacağını belirterek şöyle konuştu


Bazı şeylere açıklık getirmekte fayda var. Benim sayın başkanla yaptığım toplantıda kelime kelime ne konuştuğumuzu arzu ederse kamuoyu öğrenebilir. Bu gizli kalacak bir şey değildir. Onlara fazla girmek istemiyorum. Tamamen kişisel olduğu için söylüyorum. Kamuoyu beni bilir ve takip eder. Yürek Beşiktaş'ta o durumda başlamak mıdır, yoksa beşinci altıncı sıradaki Rize'de devam etmek midir Bunu kamuoyunun taktirine bırakıyorum. Hangisi cesaret işidir hangisi korku işidir bunu kamuoyu iyi değerlendirir. Şu anda işimiz hakikaten çok yoğun. Hedefimiz çok farklı. Diğer konularla ilgili açıklamayı yaparız. Çünkü bu ikimizin arasında olan bir görüşme değil. İkimizin de ortak arkadaşı olan üçüncü bir şahsın bulunduğu bir ortamda bu görüşmeler yapıldı. Gerekirse orada neler konuşuldu onları da tek tek, kelime kelime kamuoyuna sunarız. O zaman kamuoyu daha iyi aydınlanır.

Kaynak: DHA