Devrimci Karargah Davası

Son Güncelleme:

Örgütün Sorumlusu Olduğu İddia Edilen Ulaş Erdoğan, Adliyeye Alındığı Sırada 'yaşasın Devrim ve Sosyalizm' Şeklinde Slogan Attı

Örgütün sorumlusu olduğu iddia edilen Ulaş Erdoğan, adliyeye alındığı sırada 'yaşasın devrim ve sosyalizm' şeklinde slogan attı.


Devrimci Karargah davasına bugün devam ediliyor. 8'i tutuklu 35 sanığın yargılandığı dava 9 Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülüyor. Tutuklu sanıklar adliyeye getirildi. Örgütün sorumlusu olduğu iddia edilen Ulaş Erdoğan, adliyeye alındığı sırada 'yaşasın devrim ve sosyalizm' şeklinde slogan attı.


Davada örgütün sorumlusu olduğu iddia edilen Ulaş Erdoğan ve Vatan gazetesi internet sitesinin yayın yönetmeni olan Aylin Duruoğlu'nun da aralarında bulunduğu 8'i tutuklu 35 sanık yargılanıyor.


Devrimci Karargah'a yönelik iki ayrı dava açılmış anca bu davalar daha sonra birleştirilmişti.


Kaynak: DHA