Diyanet Sen Elazığ Şubesi Üyeleri Kadınlara Karanfil Dağıttı
Memur Sen'e bağlı Diyanet Sen Elazığ Şubesi kadın kolları üyeleri, 8 Mart Dünya Kadınlar günü etkinlikleri kapsamında Elazığ'da kadınlarla karanfil dağıttı.
Memur Sen'e bağlı Diyanet Sen Elazığ Şubesi kadın kolları üyeleri, 8 Mart Dünya Kadınlar günü etkinlikleri kapsamında Elazığ'da kadınlarla karanfil dağıttı.
8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutlayan Diyanet Sen Elazığ Şubesi Kadın Kolları Başkanı Meltem Ataş, kadınların toplumdaki önemine vurgu yaptı. Ateş konuşmasında "Bizler Diyanet Sen olarak Kadınlar Günü dolayısıyla bir etkinlik düzenleyerek kadınlarımıza gereken değerin verilmesine vurgu yapmayı amaçladık. Kadınlara yapılanların sona ermesi için gerekli adımların atılması için yetkilileri göreve çağırıyoruz. Toplumumuzda bu konuda hassas olmalı. Kadınlarımız toplumumuzun en değerli varlıklarıdır. Toplum olarak onlara hak ettiği değeri vermemiz gerekiyor. Umarım bu kadınlar gününden sonra kadınlar istediği gibi yaşama hakkına sahip olur" dedi.
Etkinlik sonunda programa katılanlara kadın kolları üyeleri tarafından karanfil dağıtıldı. - ELAZIĞ