Dolmabahçe Zirvesi Sona Erdi
Son Güncelleme:
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında, Başbakanlık Dolmabahçe Ofisi'nde yapılan "özel güvenlik toplantısı" sona erdi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında, Başbakanlık Dolmabahçe Ofisi'nde yapılan "özel güvenlik toplantısı" sona erdi. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ile Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, İçişleri Bakanı Muammer Güler, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın katıldığı toplantı saat 14.30'da başladı ve yaklaşık 2.5 saat sürdü.
Toplantı sonrası herhangi bir açıklama yapılmazken, ABD Büyükelçiliği'ne dün yapılan bombalı saldırının, terörün sona erdirilmesi amacıyla İmralı'yla yapılan görüşmelerin ve Suriye'deki son gelişmelerin toplantıda gündeme geldiği belirtiliyor. - Ankara
Kaynak: ANKA