Sakarya Valisi Kaldırım: Düzce'de Meydana Gelen ve İlimizde de Hissedilen Deprem Nedeniyle, Tedbir Amaçlı İlimiz Genelinde Tüm Eğitim Kurumlarında...

Son Güncelleme:

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, “Düzce’de meydana gelen ve İlimizde de hissedilen deprem nedeniyle, tedbir amaçlı ilimiz genelinde tüm eğitim kurumlarında eğitim-öğretime 23 Kasım 2022 tarihinde bir gün ara verilmiştir” açıklamasını yaptı.

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, " Düzce'de meydana gelen ve İlimizde de hissedilen deprem nedeniyle, tedbir amaçlı ilimiz genelinde tüm eğitim kurumlarında eğitim-öğretime 23 Kasım 2022 tarihinde bir gün ara verilmiştir" açıklamasını yaptı.

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Düzce'de meydana gelen 5.9 büyüklüğündeki depremin ardından Sakarya'da okulların 1 gün tatil edildiğini duyurdu. Sakarya Valisi Çetin Oktay'ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

"Değerli Hemşerilerimiz, Düzce'de meydana gelen ve İlimizde de hissedilen deprem nedeniyle, tedbir amaçlı ilimiz genelinde tüm eğitim kurumlarında eğitim -öğretime 23 Kasım 2022 tarihinde bir (1) gün ara verilmiştir. Tüm hemşehrilerime geçmiş olsun."

Kaynak: ANKA