Edirne'de Fetö Operasyonu 6 Gözaltı
Son Güncelleme:
Edirne'de FETÖ operasyonu: 6 gözaltıEDİRNE'de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında aralarında eski Sağlık İl Müdürü H.G.'nin de bulunduğu ve örgütün sohbetlerine katıldıkları öne sürülen 5'i kadın 6 şüpheli polis ekiplerince gözaltına alındı.
Edirne'de FETÖ operasyonu: 6 gözaltı
EDİRNE'de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında aralarında eski Sağlık İl Müdürü H.G.'nin de bulunduğu ve örgütün sohbetlerine katıldıkları öne sürülen 5'i kadın 6 şüpheli polis ekiplerince gözaltına alındı.
Edirne Emniyet Müdürlüğü, Terörle Mücadele Şubesi ekipleri FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgütün sohbetlerine katıldığı öne sürülen eski Sağlık İl Müdürü H.G.'nin ve aralarında öğretmen, ev hanımı, iş güvenliği uzmanı olan şüpheliler A.A., F.A., G.T., V.O. ve mimar B.Y. gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde arama yapılan şüpheliler emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Kaynak: DHA