Edirne'de Park Yasağına Uymayan TIR Şoförleri Gözaltına Alındı

Son Güncelleme:

Edirne'de trafik ekipleri tarafından park yasağı olan alana park eden iki TIR şoförü, polise mukavemet gösterdikleri için gözaltına alındı. Şehir merkezine girmeleri yasak olan TIR'lar için 6 şoföre toplamda 6 bin 462 lira ceza kesildi.

EDİRNE'de araçlarını park yasağı olan alana durduran, gelen polis ekiplerine de mukavemet gösteren 2 TIR şoförü gözaltına alındı.

Şehir merkezine girişleri yasak olan TIR'ların, Ümran Akkan Caddesi'ndeki boş araziye park edildiği ihbarı üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, şoförlerden araçlarını götürmesini istedi. Ancak şoförler polise tepki gösterdi. Bunun üzerine bölgeye asayiş ve motosikletli Yunus timleri sevk edildi. Ekipler, mukavemet gösteren H.A. ile M.A.'yı gözaltına aldı.

Polis, 6 TIR şoförüne de şehir merkezine girmekten toplam 6 bin 462 lira ceza kesti. Araçlar da park edildikleri alandan kaldırıldı.

Haber – Kamera: Umut IŞIK/ EDİRNE,

Kaynak: DHA