Edirne'den Kısa Kısa

Son Güncelleme:

Edirne Valisi Hasan Duruer, Bahçeşehir Koleji'ni ziyaret etti.

Edirne Valisi Hasan Duruer, Bahçeşehir Koleji'ni ziyaret etti.


Okul müdürleri Mahmut Boztürk ve Aysun Yiğitsoy tarafından karşılan Duruer, kolejin sınıflarında ve salonlarında incelemelerde bulunduktan sonra 1. sınıf öğrencilerinin okuma çalışmalarını izledi.


Kolejin fiziki altyapısının yeterli olduğunu belirten Duruer, "Öğrencilerin başarılarının artarak devam edeceğine inanıyorum" dedi.


Ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan da yer aldı.


- Milletvekili Müezzinoğlu öğrencilerle buluştu


AK Parti Edirne Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu, öğrencilerle buluştu.


Süleyman Demirel Fen Lisesi'nin kariyer günleri etkinliğine katılan Müezzinoğlu, öğrencilere "3M formülünü" anlattı.


Münazaracı, müzakereci ve mücadeleci olmanın önemini anlatan Müezzinoğlu, 3M kuralına uymayanların münakaşacı olacağını ifade etti.


Öz değerlere saygılı, öz güven duygusu içinde olanların hayatta hep başarılı olacağını ifade eden Müezzinoğlu, "Öz değerleri sağlıklı olmayan bireylerin etiketleri ne kadar güçlü de olsa çok başarılı olamazlar. Merkeze kendinizi koyun, öz güveniniz olsun başkalarına güvenerek başarılı olamazsınız" dedi.


Müezzinoğlu'nu Edirne Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan, AK Parti İl Başkanı Müjdat Kahve, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Özülkü ve öğrenciler ile öğretmenler dinledi.


-Ulusal Ajans Programları Süloğlu'nda anlatıldı


(Fotoğraflı)


Edirne Valiliği Avrupa Birliği ve Eşgüdüm Merkezi (ABEM) tarafından Süloğlu ilçesinde bilgilendirme toplantısı düzenlendi.


ABEM Program sorumlusu Yalçın Yıldırım, ilçe halk eğitim merkezi salonundaki bilgilendirme toplantısında Ulusal Ajans Programlarını katılımcılara anlattı.


Yıldırım, AB fonlarını kullanarak proje oluşturulmasının önemli olduğunu kaydetti.


- Alperen Ocakları Edirne Şube Başkanı Cankaloğlu:


-"Üniversiteler kirli bir oyunun içine çekilmeye çalışılıyor"


Alperen Ocakları Edirne Şube Başkanı Alpaslan Cankaloğlu, üniversitelerde meydana gelen olayların bir senaryo etrafından döndüğünü ve öğrencilerin kirli bir oyunun içine çekilmeye çalışıldığını öne sürdü.


Cankaloğlu, yaptığı yazılı açıklamada, üniversitelerdeki son günlerde meydana gelen olayların "işgal lobilerince" yürütüldüğünü iddia etti.


Demokrasi dışı hak arayışlarının arkasında farklı düşünceler olduğunu ileri süren Cankaloğlu, şunları kaydetti:


"Üniversiteler kirli bir oyunun içine çekilmeye çalışılıyor. Bu olayların adı doğru konmalıdır, teşhis ve tahlilleri doğru yapılmalıdır. Bir takım ağızların ve medyanın bu olayları sıradan sağcı-solcu çatışması gibi lanse edip geçiştirmesi ve milleti yanıltması asla doğru değildir. Bu olayların gerçek adı, Kandilin çocuklarıyla Marksist solun evlatlarının üniversiteleri ele geçirme planlarıdır."


Muhabir: Ekip/ Salih Baran


Yayıncı: Murat Paksoy - EDİRNE

Kaynak: AA