Egesem'den "PROTOKOL İletişimi" Eğitimi
Son Güncelleme:
Ege Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi'nin (EGESEM) Mesleki Eğitim Programı içerisinde yer alan "Protokol İletişimi" eğitimi Nisan ayında başlıyor.
EGESEM, iş yaşamında başarı sağlamak isteyen kişiler için "Protokol İletişimi" eğitimi verecek. EÜ. Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gaye Özdemir Erel'in vereceği kurs, bir gün de katılımcılara aktarılacak.
Eğitimde; çalışanların iş yaşamında diplomatik, kamusal alan, sosyal ve yönetsel alanlarda gerekli olan törensel ve biçimsel protokol kurallarını kavranması sağlanacak. Bunun yanı sıra eğitim boyunca katılımcıların kuramsal bilgi ile iş yaşamında ilişki kurması, resmi iletişim, kılık kıyafet, konuşma biçimi, davranışları ve temsil yeteneklerini geliştirmesi de hedefleniyor. Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi EGESEM Eğitim Salonu'nda gerçekleşecek olan eğitim sonunda kursiyerlere "Katılım Belgesi" verilecek.
Kaynak: Bültenler