Ekmek İsrafını Önleme Kampanyası

Son Güncelleme:

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Hayrabolu Ajans Müdürlüğünce Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde başlatılan "Ekmek İsrafını Önleme Kampanyası" kapsamında Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde afişleme çalışmalarına başlandı.

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Hayrabolu Ajans Müdürlüğünce Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde başlatılan "Ekmek İsrafını Önleme Kampanyası" kapsamında Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde afişleme çalışmalarına başlandı.


TMO Hayrabolu Ajans Müdürü Hüseyin


Gültekin yaptığı açıklamada, başlatılan kampanya ile ekmek israfının önüne geçilmesinin hedeflendiğini, kampanyanın yurdun en ücra köşelerine kadar duyurulması amacıyla ilçe ve köylerde afişleme çalışmasına başladıklarını ifade ederek;" Kampanyanın amacı yapılan araştırmalara göre ülkemizde 2,1 milyar adet ekmeğin israfının önüne gittiği yönündedir. Bizler bu


ekmeğin çöpe gitmesinin önlenmesi için başlatılan kampanyayı yöremizde, köylerimizde gerekli duyuruları yaparak öğrencilerimizin, vatandaşlarımızın bilinçlendirilmesini amaçlıyoruz. Yaptığımız afişleme çalışmalarıyla toplumun her kesiminin kampanyadan haberdar ederek,


yöre insanımızın bu konuda bilinçlendirici ve ekmek israfının önlenmesine yönelik çalışmalara destek olmak amacıyla TMO Ajansı olarak Genel Müdürlüğümüzce hazırlanan afişlerle vatandaşlarımızın dikkatini çekmek istedik. Bu amaçla başladığımız afişleme çalışmasını sürdürüyoruz." Dedi.


Gültekin, ilçe merkezindeki tüm kamu binaları okullar, mahalle ve köy köhvelerinde afişleme çalışmalarına devam edeceklerini kaydetti.


ME-


30.01.2013 11: 47: 32


TSI


NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA