Elazığ'da Boğulma Tehlikesi Geçiren Çocuklar Kurtarıldı
Son Güncelleme:
Elazığ'da serinlemek için süs havuzuna giren ve boğulma tehlikesi yaşayan 3 çocuk, polis ekipleri tarafından kurtarıldı. Olay, Kültür Park'ta meydana geldi. Motosikletli Yunus Timleri, çocukları fark ederek suya girdi ve onları havuzdan çıkardı. Sağlık ekipleri tarafından kontrolleri yapılan çocuklar, ailelerine teslim edildi.
ELAZIĞ'da serinlemek için girdikleri süs havuzunda boğulma tehlikesi geçiren 3 çocuğu, polis ekipleri fark edip kurtardı.
Olay, dün akşam saatlerinde Kültür Mahallesi'ndeki Kültür Park'ta meydana geldi. Serinlemek için parktaki süs havuzuna giren biri Down sendromlu 3 çocuk, boğulma tehlikesi geçirdi. Bu sırada parkta devriye görevi yapan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Yunus Timleri, çocukların çırpındığını fark ederek suya girdi. Havuzdan çıkarılan çocuklar, olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından yapılan sağlık kontrollerinin ardından ailelerine teslim edildi.
Kaynak: DHA