Enes Ünal'ın golleri sayılmadı! La Liga yönetimi, milli futbolcumuzun başarısını görmezden geldi
Son Güncelleme:
Çıktığı her maçta adeta şov yapan milli futbolcumuz Enes Ünal İspanya'da ayın futbolcusu oylamasında aday gösterilmedi. Bu sezon 25 maçta 13 gol kaydeden futbolcunun golleri adeta yok sayıldı.
La Liga ekibi Getafe forması giyen ve Şubat ayında çıktığı 4 maçta 6 gol atan milli futbolcu Enes Ünal, İspanya'da ayın futbolcusu oylamasında aday gösterilmedi.
ENES YOK, VEDAT MURIQI VAR
Bu sezon 25 maçta 13 gol kaydeden bu gollerin 6'sını Şubat ayında rakip filelere bırakan 24 yaşındaki futbolcu ayın futbolcuları oylamasında kendisine yer bulamadı. Oylamada yer alan hücum oyunlarından Mallorca forması giyen Vedat Muriqi, 4 maçta 2 gol 1 asist, Barselona forması giyen Pierre-Emerick Aubameyang 4 maç 4 gol, Real Betis forması giyen Nabil Fekir 4 maçta 1 gol ve Elche forması giyen Pere Milla ise 4 maçta 2 gol 1 asistlik performans gösterdi.