Engelliler, Mardin Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünü Ziyaret Etti
Son Güncelleme:
Türkiye Sakatlar Derneği Mardin Şube Başkanı Hasan Anuk ve dernek üyeleri, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Melik Kara'yı ziyaret etti.
Türkiye Sakatlar Derneği Mardin Şube Başkanı Hasan Anuk ve dernek üyeleri, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Melik Kara'yı ziyaret etti.
Engelliler, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Kara'nın makamına geçerken engellilerin ulaşımını kolaylaştıran yürüyüş güzergahını kullandı.
Anuk, burada yaptığı konuşmada, Kara'ya gerçekleştirdikleri çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, bu çalışmaların diğer kuruluşlara örnek olmasını ve en kısa sürede bu tür hizmetlerin yaygınlaşmasını temenni ettiklerini belirtti.
Kara da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Vatandaşlarımıza hizmet yarışında nasıl bir fark gözetmiyorsak, hizmet binalarımızı da bu anlayışımıza uygun olarak hazırlamalıyız" dedi. - Diyarbakır
Kaynak: AA