Karısı da oradaydı! Yarı çıplak sunucunun evli adama yaptığına bakın - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Karısı da oradaydı! Yarı çıplak sunucunun evli adama yaptığına bakın

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

İsrail'deki bir konserde yarı çıplak sunucunun evli bir erkeğin üstüne çıkması salonda kriz çıkarırken; adamın eşinden gelen sert tepki üzerine sunucu geri adım atmak zorunda kaldı.

İsrail'de düzenlenen bir konserde yaşanan olay, ülke genelinde büyük bir tartışmanın fitilini ateşledi. Sahneye yarı çıplak halde çıkan kadın sunucu, gösteri sırasında evli bir erkeğin üstüne çıktı. 

EŞİNİN TEPKİSİ BÜYÜK OLDU

Konseri eşiyle birlikte izlemeye gelen adamın karısı, durumdan büyük rahatsızlık duyduğunu açıkça ifade etti. Kadının tepkisinin ardından adamın üzerinden inmek zorunda kalan yarı çıplak sunucu, gösterisine devam edebilmek için salonda başka bir "kurban" aramaya koyuldu. Görüntülerin sosyal medyada ve ulusal basında yayılmasının ardından, konser alanında yaşanan bu cüretkar davranış ve etik sınırlar ülkede kamuoyunun en çok konuştuğu konulardan biri haline geldi.

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • Deniz Kisa Deniz Kisa:
    Fatih senin kavmin nerden gekdi 4 19 Yanıtla
    N null N null:
    deniz hangi kısım senin zoruna gitti tam olarak, çok mu genişsin 4 1
  • Fatih . Fatih .:
    uzaydan daha genişş bir kavim ,,normall bunlar 20 2 Yanıtla
  • Tuncay Aydın Tuncay Aydın:
    CHP de böyle şeyler normaldi, gülşen filan kucak dansı yaptı, cesur hareket dediler, özgürlük dediler, şimdi ne değişti anlamadım 14 6 Yanıtla
    Turgut Yıldız Turgut Yıldız:
    Tuncay sabah sabah bi St git saçma sapan yorum yapma 4 11
    Gerçekacıdır Gerçekacıdır:
    Turgut doğru söylüyor... GHenel başkan ın kasetinde birlikte olduğu kandının kocası da o anda evdeymiş 1 1
  • Tabbe Lan Tabbe Lan:
    Altınada yatabilirdi.... 5 2 Yanıtla
  • Online Money Online Money:
    Mustafa Sarıgül ve partisi oraya gitmeliydi 4 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.