Erdoğan ve Yıldırım Eyüp Sultan Cami'nde Namaz Kıldı
Son Güncelleme:
Haber Gülseli KENARLI - Kamera Güven USTA, İstanbulDHACumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım, Beşiktaş'taki terör saldırısında yaralananları hastanede ziyaret ettik sonra Eyüp Sultan Camisi'ne geçti.
Haber Gülseli KENARLI - Kamera Güven USTA, İstanbulDHA
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım, Beşiktaş'taki terör saldırısında yaralananları hastanede ziyaret ettik sonra Eyüp Sultan Camisi'ne geçti. Burada ikindi namazını kılan ve türbe ziyareti yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım daha sonra camiden ayrıldı.
Erdoğan ve Yıldırım cami çıkışında kendilerini bekleyenlerle sohbet etti, onların mevlit kandilini kutladıktan sonra buradan ayrıldı.
Erdoğan ve Yıldırım'a Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, İstanbul Valisi Vasip Şahin de eşlik etti.
Kaynak: DHA