Ersun Yanal Kaleyi İçten Fethetti

Son Güncelleme:

Ersun Yanal ikinci Trabzon macerasının ilk günlerinde işten kafasını kaldıramasa da sosyal konularda da önemli adımlar attı.

Sabahın erken saatlerinde kulübe gelerek kahvaltısını yapan ardından ise antrenmana çıkan Yanal, öğle arasında ise zaman zaman kendisini ziyarete gelen dostları ile görüşüyor. İmza atalı sekiz gün olmasına rağmen kalacağı evi önceki gün tutan Ersun Yanal, gününün büyük bir bölümünü ise tesislerdeki odasında futbolcularıyla birebir diyalog kurup, onları tanımaya çalışarak geçiriyor.

Şehir insanının Trabzonspor'a olan tutkusunu iyi bilen Yanal, özellikle kahvaltılarını küçük bir limanda halkın içinde yaparak, bordo-mavili renklere gönül verenlerle zaman geçirmeyi tercih ediyor. Bu tavırlarıyla şehir kamuoyunun desteğini kazanan Yanal futbolcuların da gönlünü almış durumda. Futbolcular, "Halilhodzic'in aksine Yanal yeteneklerimizi göstermemize izin veriyor. Saha içinde bize özgürlük tanıyor" diyerek değişimden duydukları memnuniyeti dile getiriyorlar.

Antrenmanı minikler bastı

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun da takip ettiği idmanı ziyaret eden minik öğrenciler Ersun Yanal çiçek takdim ettiler ve hediye verdiler.

Sabah

Kaynak: EuroSport.com