Çifteler'deki galeri kavgasında mahkeme kararını verdi: Maktulün ağabeyi de tutuklandı

Son Güncelleme:

Çifteler'de otomobil galerisi işleten Emrah Yakar, iş yerinde çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından kesici aletle yaralandı ve hastanede yaşamını yitirdi. Adliyeye sevk edilen 3 kişiden biri adli kontrolle serbest kalırken, aralarında 25 yaşındaki gencin ağabeyinin de bulunduğu 2 şüpheli cezaevine gönderildi.

Eskişehir'in Çifteler ilçesinde oto galericilik yapan gencin ölümüyle ilgili gözaltına alınan 3 şüpheliden 2'si tutuklandı, 1'i adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İŞ YERİNDE ÇIKAN KAVGADA BIÇAKLANDI

Olay, Çifteler ilçesi Adalar Mahallesi Yıldırım Caddesi'nde meydana gelmişti. İlçede otomobil galerisi işleten Emrah Yakar (25) ile iş yerinde bulunan ağabeyi A.Y. (26), A.Y. (21) ve U.Ç. (41) arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle kavga çıkmıştı. Kesici alet darbesiyle ağır yaralanan Emrah Yakar, kaldırıldığı Çifteler Devlet Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti.

ÜÇ ŞÜPHELİDEN İKİSİ TUTUKLANDI

Gözaltına alınan maktulün ağabeyi A.Y., A.Y. ve U.Ç. olmak üzere toplam 3 şüpheli, geniş güvenlik önlemleri altında Çifteler Adliyesi'ne sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden A.Y. ve A.Y. tutuklandı, U.Ç. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: İHA