Eskişehirli Sporcular Okul Sporları Karate Müsabakalarında Başarılı
Son Güncelleme:
Isparta'da düzenlenen Okul Sporları A-B Grubu Karate Grup Müsabakaları'na Eskişehir'den katılan sporcular, 2 birincilik ve bir üçüncülük elde etti. Esmanur Aslan ve Batuhan Ötgün kendi kulvarlarında birinci olurken, Yusuf Sakinak ise üçüncü oldu. Sporcular, başarılarını arkadaşları ve antrenörleriyle paylaşarak mutluluklarını gösterdi.
Isparta düzenlenen Okul Sporları A-B Grubu Karate Grup Müsabakaları'na Eskişehir'den katılan sporcular 2 birincilik ve bir üçüncülük elde ettiler.
Okul Sporları A-B Grubu Karate Grup Müsabakaları Isparta'da düzenlendi. Ülkenin farklı şehirlerinden katılımın gerçekleştiği turnuvada Eskişehir temsil eden sporculardan Esmanur Aslan Kumite ve Batuhan Ötgün Kumite kendi kulvarlarında birinci olurken, Yusuf Sakinak Kumite ise üçüncü olarak turnuvayı tamamladılar. Sporcular elde ettikleri dereceler sonrasında mutlulukları göze çarparken, bu anlarını arkadaşları ve antrenörleri ile paylaştılar. - ESKİŞEHİR
Kaynak: İHA