Esnaflar Sağlık Taramasına Katıldı
Lapsekili esnaflar, sağlık taramasına katıldı.
Lapsekili esnaflar, sağlık taramasına katıldı.
Lapseki Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından Ahilik Haftası dolayısıyla bu yıl ilk kez düzenlenen sağlık taramasına esnaflar ve yakınları katıldı.
Oda Başkanı Cengiz Teoman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sağlıklı bir hayat için herkesin özenli olması gerektiğini söyledi.
Teoman, esnafın çeşitli borçları nedeniyle hastaneye gidemediğini ve bu hizmetlerden yararlamadığını ileri sürerek, etkinliğe katılanlara teşekkür etti.
Lapseki Devlet Hastanesi Başhekimi Yavuz Adanur ise hastalıklarda erken teşhise dikkati çekerek, "Esnaf ve sanatkarların, eşlerinin sağlık taraması için Cengiz Teoman tarafından yapılan öneriye, biz de sıcak baktık ve gereken hazırlıkları tamamladık. Ekibimiz ile sağlık taramasına başladık" dedi.
Üç gün sürecek ücretsiz sağlık taraması çalışmasına, Lapseki Devlet Hastanesi Müdürü Ahmet Gündüz de katıldı.
Muhabir: Ercan Özçetin/ Burak Akay
Yayıncı: Zafer Akpınar - ÇANAKKALE