Fantastic Beasts And Where To Find Them'in Kadrosuna Yeni Bir İsim

Son Güncelleme:

Kült isim JK Rowling'in fantastik kitabına dayanan Fantastic Beasts and Where to Find Them'in kadrosu giderek genişliyor.


Kült isim JK Rowling'in fantastik kitabına dayanan Fantastic Beasts and Where to Find Them'in kadrosu giderek genişliyor. Başrolünde  Oscar ödüllü oyuncu Eddie Redmayne'ın yer aldığı fantastik yapımın kadrosuna son olarak Jon Voight, Gemma Chan ve Carmen Ejogo katılmıştı. Yeni gelen isimlerle birlikte kadroda yer alan Katherine Waterston, Jenn Murray, Ezra Miller, Colin Farrell, Dan Fogler izleyici kitlesini şimdiden oluşturmuşa benziyor.


The Hollywood Reporter'ın haberine göre bu güçlü ekibe en son katılan isim ise Hellboy rolüyle gönüllere taht kuran Ron Perlman oldu. Film, Harry Potter'ın büyücülük okulunda Scamander'in Kitabı'nı okumasının 70 yıl öncesine dayanıyor.


Harry Potter filmlerinden birkaçını da yönetmiş olan David Yates'inde yönetmen koltuğunda oturduğu yapımın üçleme olması ve ikişer yıl aralıkla vizyona girmesi planlanıyor. Film 2016 yılında izleyicisiyle buluşacak.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com