İstanbul'un Göbeğinde 10 Kişilik Maskeli Grup, Dakikalar İçinde Döviz Bürosundan 150 Bin Dolar Çaldı!

Son Güncelleme:

İstanbul Fatih'te 10 kişilik maskeli bir grup döviz bürosuna 2 araçla gelip 150 bin dolar değerinde soygun gerçekleştirip kayıplara karıştı. Kapının uzaktan kumandasını kopyalayarak içeri girdikleri ortaya çıkan hırsızlar, kameralara anbean yansıdı.

Fatih'te bir döviz bürosuna gelen maskelİ bir grup, yaklaşık 150 bin dolar değerinde soygun gerçekleştirdi. Polis, zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.

10 KİŞİLİK GRUP 2 ARAÇLA DÖVİZ BÜROSUNA GELDİ

Olay, saat 04: 00 sıralarında Fatih İskenderpaşa mahallesi Ahmediye caddesi üzerinde bir döviz bürosunda meydana geldi. Görgü tanıklarının iddiasına göre; maskeli ve eldivenli yaklaşık 10 kişilik kalabalık bir grup, 2 araç ile döviz bürosuna geldi.

150 BİN DEĞERİNDE SOYGUN YAPIP KAÇTILAR

Döviz bürosunun otomatik kapısını, edindikleri uzaktan kumanda kopyası ile açtıkları öğrenilen soyguncular, yaklaşık 150 bin dolar değerinde bir soygun gerçekleştirdi. Zanlılar, soygunu yaptıktan sonra dışarıda bekleyen araçları ile olay yerinden hızla uzaklaştılar. Döviz bürosunun alarmının çalması ile olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Olay yeri inceleme ekipleri, çevrede delil araştırması yaptı.

"KAMERA KAYITLARI İNCELENİYOR"

Söz konusu döviz bürosunda incelemelerde bulunan olay yeri inceleme ekipleri, güvenlik kameralarını inceleyerek hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: DHA